Guide til at ændre SMS toner

En af de første ting der irriterede mig ved iPhonen var at det ikke var muligt at bruge sine egne sms-toner. Jeg ved godt der er en del apps som kan gøre det, men jeg har endnu ikke fundet en der virker godt og ikke bruger for meget hukommelse.

Men heldigvis er det med lidt technissen schnilde (det skulle lyde tysk...ved egentlig ikke hvorfor), er det muligt at ændre SMS tonerne direkte i styresystemet. Vi har flækket en lille guide sammen der viser hvordan.
Og fat mod, vi ved godt det ser ret besværligt ud, men hele processen tager ikke mere end 10-15 minutter. Få guiden efter jumpet...


Først så laver vi den SMS tone vi skal bruge:

1. på din pc skal du gå under Control Panel > Folder Options. Vælg fanebladet View og fjern fluebenet i Hide Extensions for known Filetypes.

2. Download WAWPAD på din pc: http://www.nch.com.au/components/wpsetup.exe (dette program bruger vi til at lave SMS tonerne)

3. Åben WAVPAD og tryk på: File > Open File og vælg den mp3 fil du vil bruge til sms tone. Du kan nu skære den til sp den passer eller bruge den som er. Når du har den tone du vil bruge trykker du: File > Save File As (og giver tonen et navn og gemmer den som Apple Aiff .iaf filtype.)

4. Find den .aif fil du lige har gemt på din pc og rename den til sms-received6.caf (dette er navnet på den sms tone på iphonen der hedder 'Elektronisk'. sms-received1.caf er 'Tretone' osv). Du kan altså lave op til 6 af dine egne ringetoner.

Wawepad


Nu er ringetonen klar. Så skal den bare op på telefonen.



1. Din iphone skal jailbroken. Der er en fin guide til dette HER. Den skal også være tilsluttet dit trådløse netværk. Find din ip adresse på iphonen ved at trykke: Indstillinger > Wifi > DIT NETVÆRK (klik på den blå pil ved det netværk du bruger) og så står din ip adresse, husk denne.

2. Installer OPENSSH via Cydia.

3. DL WINSCP på din PC: http://winscp.net/download/winscp423setup.exe

4. Åben WINSCP og i host name skriver du din iPhones ip adresse som du fandt under punkt 1. Tryk på 'Login'. Brugernavn: root
Password: alpine
begge med små bogstaver.

5. Nu kommer der et filsystem frem i billedet og det er naturligvis det til højre der er din iphone. Du står sikkert i den sti der hedder /private/var/root nu. Vi skal have den over i root/system/library/audio/uisounds og dette gøres ved at trykke på mappen med pil op indtil du er i root og så bare klikke på de mapper du skal ind i.

6. Når du står i den rigtige mappe kan du se en masse filer bl.a. sms-received6.caf. Rename sms-received6.caf til sms-received7.caf og træk herefter din nye sms-received6.caf fra din computer og over i iPhone mappen.

7. Nu har du dig egen SMS tone når du vælger 'Elektronisk' under Lyde på din iPhone.





WINSCP

Guiden er lavet ud fra en video-guide jeg fandt på YouTube, og den skal du naturligvis heller ikke snydes for:

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Designed by: Newwpthemes.com | Bloggerized by Dhampire